GABRIEL PURCARU, NOUL PREȘEDINTE AL PSD MORENI

Prima pagină » Politica » GABRIEL PURCARU, NOUL PREȘEDINTE AL PSD MORENI

“Am să încep prin a vă mulțumi tuturor pentru încrederea acordată!
Votul pe care, alături de ECHIPA PSD MORENI, l-am primit astăzi, reprezintă startul unei noi etape în politica din municipiul nostru.
Suntem parte a aceleiași echipe, suntem uniți, iar acest lucru ne face să fim prima forță politică din Moreni!
“Politica se face pentru oameni” a depășit de multă vreme stadiul de slogan! Este o stare de fapt și, în același timp, o promisiune pe care noi, cei din PSD, o respectăm.
Responsabilitatea mea și a echipei mele este una uriașă pentru viitorul comunității noastre: câștigarea, în 2024, a alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și a alegerilor prezidențiale. Primarul Moreniului va fi al PSD, dar, la fel de important, anul viitor vom câștiga și majoritatea în Consiliul Local al muncipiului nostru.
Acesta a fost și motivul întăririi și revigorării celor 20 de organizații de cartier ale PSD Moreni. Un municipiu precum Moreniul are nevoie de membri PSD bine pregătiți, conștienți că succesul se datorează efortului în echipă, dar și gata să se dedice 1000% oamenilor din Moreni.
O administrație care să muncească în interesul morenarilor nu poate fi decât o administrație condusă de PSD Moreni.
PSD Moreni își va îndeplini angajamentul luat în fața acestei frumoase comunități: un municipiu european, cu oameni care să fie mândri că sunt morenari.
Încă o dată vă mulțumesc pentru tot!
De asemenea, mulțumesc domnului președinte al PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, domnului prim-vicepreședinte Titus Corlățean, domnului secretar general, Daniel Cristian Stan, doamnei deputat Carmen Holban, domnilor deputați Ioan Vulpescu, Marian Țachianu, doamnei vicepreședinte a PSD, Luciana Cristea, doamnei prefect, Claudia Gilia, doamnelor și domnilor primari, consilierilor județeni, colegilor din PSD MORENI și celor pentru care noi suntem aici: locuitorii municipiului Moreni.
Mulțumim tuturor!” a relatat Gabriel Purcaru, noul președinte al PSD Moreni

“O nouă etapă pentru Moreni! Astăzi, în conferința de alegeri a organizației PSD MORENI, a fost votată noua echipă a conducerii municipale social-democrate.
Gabriel Purcaru a fost ales, în unanimitate, președintele organizației PSD MORENI.
Îi urăm succes pentru că, alături de colegii săi, are misiunea de a câștiga alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.
Le vom fi alături în toate proiectele politice pe care le vor implementa pentru municipiul Moreni, dar și în cele administrative. Nu în ultimul rând, îi mulțumim domnului Dinu Constantin pentru munca depusă în funcția de președinte al organizației Moreni.” a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

PSD DÂMBOVIȚA: “Ipocrizia politică este dusă la un alt nivel de filialele PNL și AUR Dâmbovița!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.