GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, ALĂTURI DE TINERII SPORTIVI DE PERFORMANȚĂ DIN MUNICIPIUL MORENI

Prima pagină » Actualitate » GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, ALĂTURI DE TINERII SPORTIVI DE PERFORMANȚĂ DIN MUNICIPIUL MORENI

Dennis Hăbeanu, este un tânăr de 18 ani, din municipiul Moreni, care scrie istorie în Moreni prin premiile obținute la concursurile de motocross. Dennis practică acest sport de aproximativ șase ani, dar a făcut-o din primele secunde cu serizitate și devotament, iar rezultatele au fost pe măsură. Dennis a câștigat nenumărate competiții de motocross și are un talent desăvârșit.  Tânărul sportiv morenar are în palamres mai multe premii:

  • Vicecampion național 2018
  • Vicecampion naional 2019
  • Locul 4 național 2020
  • Locul 3 Campionatul național 2021
  • Locul 3 Campionatul Balcanic 2021
  • Locul 27 în calificările Campionatului mondial de juniori

Sunt doar câteva din rezultatele remarcabile recente obținute de către Dennis. Chiar dacă motoross-ul este un sport scump, costurile unui sportiv de-a lungul unui an ridicându-se la aproximativ 20000 de euro, Dennis a primit mereu spijinul necondiționat al părinților, care au investit mereu în el, dar și al echipei sale și al sponsorilor. Acum, tânărul sportiv morenar primește și sprijinul directorului general al Parcului Industrial Moreni, care a ajutat la obținerea echipamentului necesar acestui sport și la achiziționarea unei motocilete noi de către Dennis.

“ Mama lui Dennis a apelat la mine și mi-a spus povestea lui. Nu puteam să stau nepăsător când am văzut ce performanțe are acest tânăr, la doar 18 ani, și am decis să mă implic și să încerc să-l ajut cum pot mai bine.  Pe viitor vor fi lângă Dennis ori de câte ori va avea nevoie, pentru că astfel de tineri trebuie sprijiniți și trebuie să depunem toate eforturile ca să-i ajutăm să-și pună în aplicare visurile “ ne-a declarat Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni.

Orice persoană sau societate care vrea să fie alături de Dennis este binevenită. Dennis se pregătește acum pentru bacalaureat și facultate, însă nu vrea să renunțe la sport. Visul lui este să ajungă atât de bun încât să devină antrenor pentru alte generații de copii care iubesc acest sport.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.