GABRIEL DRAGNEA, PRIMARUL DIN BUTIMANU: “SUNTEM PREGĂTIȚI PENTRU NOUL AN ȘCOLAR!

Prima pagină » Administratie » GABRIEL DRAGNEA, PRIMARUL DIN BUTIMANU: “SUNTEM PREGĂTIȚI PENTRU NOUL AN ȘCOLAR!

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu, a anunțat că noul an școlar va începe în cele mai bune condiții. S-au finalizat lucrările de igienizare iar mobilierul a fost schimbat în totalitate, pe cheltuiala primăriei. Fiecare clasă a fost dotată cu laptop și videoproiector de ultimă generație. Edilul a anunțat că școala nu va duce lipsă nici de materiale de protecție sanitară. Au fost achiziționate 24 mii de măști de protecție pentru elevii din comună, iar școala a fost dezinfectată profesional și dotată cu dezinfectanți.

“Recent s-a finalizat igienizarea, zugrăvirea, vopsirea si pregătirea Școlii Gimnaziale din Butimanu pentru anul școlar 2020/2021.

Cu mândrie vă pot spune ca am reușit schimbarea în totalitate a mobilierului elevilor. Totul din fonduri proprii.

De asemenea, fiecare clasă a fost dotată cu videoproiector și laptop, ambele noi și de ultimă generație, pentru susținerea învățământului online. Tot din fonduri proprii.

Toate sălile de clasă, holurile și toaletele au fost dotate cu dezinfectanți și de asemenea, întreaga școală a fost dezinfectată profesional.

Și acestea toate, din fonduri proprii.

În plus, am achiziționat 24.000 de măști, pentru a asigura întreg necesarul elevilor până la sfârșitul anului.

Și aici am folosit fonduri proprii.

Și ca o știre de ultimă oră, săptămâna viitoare vor începe lucrările de înlocuire a acoperișului Grădiniței Sterianu, care va avea un acoperiș nou, investiție care se realizează tot din fonduri proprii.

Investind în educație, investim în viitorul copiilor noștri și implicit în viitorul țării.” a anunțat Gabriel Dragnea, primarul comunie Butimanu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.