GABRIEL DRAGNEA, PRIMARUL DIN BUTIMANU: “SUNTEM PREGĂTIȚI PENTRU NOUL AN ȘCOLAR!

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu, a anunțat că noul an școlar va începe în cele mai bune condiții. S-au finalizat lucrările de igienizare iar mobilierul a fost schimbat în totalitate, pe cheltuiala primăriei. Fiecare clasă a fost dotată cu laptop și videoproiector de ultimă generație. Edilul a anunțat că școala nu va duce lipsă nici de materiale de protecție sanitară. Au fost achiziționate 24 mii de măști de protecție pentru elevii din comună, iar școala a fost dezinfectată profesional și dotată cu dezinfectanți.

“Recent s-a finalizat igienizarea, zugrăvirea, vopsirea si pregătirea Școlii Gimnaziale din Butimanu pentru anul școlar 2020/2021.

Cu mândrie vă pot spune ca am reușit schimbarea în totalitate a mobilierului elevilor. Totul din fonduri proprii.

De asemenea, fiecare clasă a fost dotată cu videoproiector și laptop, ambele noi și de ultimă generație, pentru susținerea învățământului online. Tot din fonduri proprii.

Toate sălile de clasă, holurile și toaletele au fost dotate cu dezinfectanți și de asemenea, întreaga școală a fost dezinfectată profesional.

Și acestea toate, din fonduri proprii.

În plus, am achiziționat 24.000 de măști, pentru a asigura întreg necesarul elevilor până la sfârșitul anului.

Și aici am folosit fonduri proprii.

Și ca o știre de ultimă oră, săptămâna viitoare vor începe lucrările de înlocuire a acoperișului Grădiniței Sterianu, care va avea un acoperiș nou, investiție care se realizează tot din fonduri proprii.

Investind în educație, investim în viitorul copiilor noștri și implicit în viitorul țării.” a anunțat Gabriel Dragnea, primarul comunie Butimanu.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

EXCLUSIV! CANDIDATUL USR PLUS PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI VLĂDENI, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU BÂTE ȘI SĂBII! VICTIMĂ: “MI-A DAT CU SABIA ÎN GÂT ȘI M-A JUCAT ÎN PICIOARE”

Totul a ieșit la iveală după ce un localnic ne-a scirs pe adresa redacției următorul mesaj: “Domnilor, la noi în comună, cei de la USR, care tot susțin că nu vor penali în funcții publice, merg în alegeri pe mâna unui tânăr care în urmă cu ceva timp a  provocat un scandal monstu la noi în comună. A bătut cu bestialitate un tânăr care nu făcea nimic altceva decât să

Citeste in continuare »

CORNELIU ȘTEFAN: PSD A FĂCUT DREPTATE PENTRU 5 MILIOANE DE PENSIONARI

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat și la nivel național și bineînțeles cu sesizări din timpul campaniei electorale din județul Dâmbovița. În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora nu li s-a mărit

Citeste in continuare »

PSD: SOLUȚIA SUNTEM NOI!

PSD: Nu există un singur răspuns care să rezolve toate problemele noastre actuale sau viitoare. Soluția suntem NOI, dâmboviţenii, iar împreună vom găsi răspunsurile corecte pentru provocările viitoare!Pe 27 septembrie vă așteapt la vot! Ține doar de noi cum ne construim viitorul. Material relaizat la comanda PSD Dâmbovița CMF 21200019

Citeste in continuare »