FURTUNA A CREAT PROBLEME ȘI LA ANINOASA! ECHIPELE SVSU ȘI SPI AU FOST PE TEREN TOATĂ NOAPTEA!

Prima pagină » Actualitate » FURTUNA A CREAT PROBLEME ȘI LA ANINOASA! ECHIPELE SVSU ȘI SPI AU FOST PE TEREN TOATĂ NOAPTEA!

Furtuna a creat probeleme și la Aninoasa! Echipele de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și de la Serviciul Prevenire Incendii au fost pe teren toată nopatea și au intervenit prompt acolo unde a fost nevoie. Edilul Vlăduț Niculae a fost și el pe teren și a monitorizat situația.

“Codul portocaliu emis s-a confirmat, iar ploile abundente și vântul au produs pagube în mai multe zone din comuna noastră, dar colegii din SVSU și SPI Aninoasa au intervenit prompt și operativ! În acest moment toate zonele inundabile au fost verificate, copacii căzuți pe carosabil au fost evacuați și scurgerile de apă pluvială curățate! Totodată, echipele furnizorului sunt pe teren pentru remedierea defecțiunile apărute la rețeaua de electricitate. În zonele vâlcelelor ies la iveală, în aceste momente, “iresponsabilitățile” celor care aruncă pe malul acestora mobilă, deșeuri, resturi vegetale, electrocasnice și alte obiecte care obturează scurgerea apei, producând pagube gospodăriilor și terenurilor din zonă!  Trebuie să existe consens și ajutor între autoritățile publice și cetățeni pentru o cât mai bună gestionare a acestor situații de urgentă care apar inevitabil! Vom asigura permanență pe toată durata codului. Dacă întâmpinați probleme sau vă confruntați cu o situație de urgență, nu ezitați să ne contactați prin orice mijloc posibil!” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.