FETIȚĂ DE 13 ANI OMORÂTĂ PE TRECEREA PENTRU PIETONI DE UN ȘOFER PREA GRĂBIT

Accidetul a avut loc în municipiul Târgoviște, pe Calea Domnească. Fata de 13 ani a fost lovită în plin de un autoturism, chiar pe trecerea pentru pietoni. La volanul autoturismului a fost un tânăr de 22 de ani. Impactul a fost devastator, fata fiind aruncată la 20 de metri de trecerea pentru pietoni. Medicii sosiți imediat la fața locului au început manevrele de resuscitare și au transportat-o pe fată la spital. Din nefericire, fetița a decedat la spital. Tânărul șofer s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă!

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »