FESTIVAL DE LAVANDĂ, WEEKENDUL VIITOR, ÎN DÂMBOVIȚA, LA CREVEDIA!

Inedit pentru județul Dâmbovița! În perioada 2-3 iulie, la Crevedia, va avea loc festivalul lavandei “Fleurs de lavande”. Este un miracol să fii în mijlocul unui câmp de lavandă, mai ales că e sezonul ei, iar cine dorește se poate plimba prin marea de culoare sau poate realiza fotografii deosebite. E o alternativă înmiresmată de a petrece timpul în aer liber, de relaxare, de a admira frumosul.

La Crevedia, la câțiva kilometri de București, Ioana Poșchină s-a apucat să cultive lavandă acasă, pe terenul pe care urma să construiască o casă. A început prin a planta câteva plante, apoi a testat multe altele, iar acum a ajuns la mii de plante de lavandă, devenind o pasiune pentru ea. Acum s-a gândit ca pasiunea ei să o împartă și cu iubitorii de natură, iubitorii de flori, iubitorii de frumos și a decis să organizeze acest festival.

Programul cuprinde realizare de fotografii în câmpul de lavandă cu un fotograf profesionist, dar și individual, ateliere pentru copii, jocuri, expoziție de ii, expoziţii cu vânzare de produse naturale cosmetice, standuri cu băuturi răcoritoare și multe alte surprize.

Așadar, nu ratați pe 2 și 3 iulie, între orele 10:00 -20:00, la Crevedia, pe strada Dârzei – Festivalul Lavandei “Fleurs de lavande”!

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: