EXCLUSIV! SCENE ȘOCANTE ÎN TÂRGOVIȘTE! AUTOBUZ NOU, DISTRUS DE UN INDIVID ÎNARMAT CU O SABIE

Prima pagină » Eveniment » EXCLUSIV! SCENE ȘOCANTE ÎN TÂRGOVIȘTE! AUTOBUZ NOU, DISTRUS DE UN INDIVID ÎNARMAT CU O SABIE

S-a întâmplat în urmă cu câteva ore, în micro XI, din municipiul Târgoviște! Un tânăr de 23 de ani, foarte recalcitrant și agitat, a atacat cu o sabie șoferul unui autobuz nou care efectua curse de transport public. Este vorba despre unul dintre autobuzele hibrid marca Mercedes, abia scoase pe stradă. Din primele informații, se pare că tânărul de 23 de ani a atacat șoferul autobuzului și a lovit cu sabia geamul lateral față, pe acre l-a spart. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care l-au imobilizat pe agresor. Pentru că era foarte agitat, acesta a fost dus la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgoviște. Cel mai probabil i se vor recolta și probe pentru a se vedea dacă tânărul consumase substanțe interzise. În cauza polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.