EXCLUSIV! O FEMEIE DE 85 DE ANI DIN TÂRGOVISTE A FOST GĂSITĂ MOARTĂ ÎN CASĂ! LUNI SE VACCINASE ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI

Prima pagină » Eveniment » EXCLUSIV! O FEMEIE DE 85 DE ANI DIN TÂRGOVISTE A FOST GĂSITĂ MOARTĂ ÎN CASĂ! LUNI SE VACCINASE ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI

O femeie de 85 de ani din Târgoviște a fost găsită moartă în casă. O vecină a fost cea care a dat alarma. Femeia s-ar fi vaccinat luni împotriva Covid-19. Vecinii spun că serul administrat ar fi AstraZeneca, însă autoritățile spun că femeia s-a vaccinat la Centrul de vaccinare de la Sotânga cu vaccinul Pfizer. Vecinii spun că femeia suferea de mai multe boli. Vom reveni!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.