EVENIMENT DEOSEBIT DE EMOȚIONANT LA MOROENI! PRIMARUL MIHAI LAURENȚIU MORARU A CONTINUAT TRADIȚIA PREMIERII CUPLURILOR LONGEVIVE – VIDEO!

A devenit deja tradiție la Moroeni ca cei care împlinesc 50 sau 25 de ani de căsnicie să fie premiați și felicitați de către primarul Mihai Laurențiu Moraru. În acest an, edilul a decis să premieze și persoanele care au împlinit vârsta de 80 de ani. Un gest frumos, de recunoștință pentru cei care pot fi un exemplu pentru mulți. Evenimentul a fost unul grandios și a avut loc la Căminul Cultural din comună. Preoții din comună au oficiat o slujbă de binecuvântare pentru cei prezenți. Căminul Cultural s-a dovedit a fi neîncăpător pentru mulțimea de oameni care au dorit să ia parte la acest eveniment.

Ansamblul Chindia și mai mulți artiști au oferit un spectacol de excepție în cinstea tuturor celor sărbătoriți. La eveniment au luat parte ca invitați mai mulți primari din localitățile învecinate, renumitul tenor Florin Georgescu și Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița și proprietarul Hotelului Peștera din Moroeni, care a oferit și el premii pentru cei sărbătoriți. În acest an, primarul a premiat șase cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, 27 de cupluri care au împlinit 25 de ani de căsnicie și 158 de persoane care au împlinit vârsta de 80 de ani.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: