EVENIMENT DEOSEBIT DE EMOȚIONANT LA MOROENI! PRIMARUL MIHAI LAURENȚIU MORARU A CONTINUAT TRADIȚIA PREMIERII CUPLURILOR LONGEVIVE – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » EVENIMENT DEOSEBIT DE EMOȚIONANT LA MOROENI! PRIMARUL MIHAI LAURENȚIU MORARU A CONTINUAT TRADIȚIA PREMIERII CUPLURILOR LONGEVIVE – VIDEO!

A devenit deja tradiție la Moroeni ca cei care împlinesc 50 sau 25 de ani de căsnicie să fie premiați și felicitați de către primarul Mihai Laurențiu Moraru. În acest an, edilul a decis să premieze și persoanele care au împlinit vârsta de 80 de ani. Un gest frumos, de recunoștință pentru cei care pot fi un exemplu pentru mulți. Evenimentul a fost unul grandios și a avut loc la Căminul Cultural din comună. Preoții din comună au oficiat o slujbă de binecuvântare pentru cei prezenți. Căminul Cultural s-a dovedit a fi neîncăpător pentru mulțimea de oameni care au dorit să ia parte la acest eveniment.

Ansamblul Chindia și mai mulți artiști au oferit un spectacol de excepție în cinstea tuturor celor sărbătoriți. La eveniment au luat parte ca invitați mai mulți primari din localitățile învecinate, renumitul tenor Florin Georgescu și Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița și proprietarul Hotelului Peștera din Moroeni, care a oferit și el premii pentru cei sărbătoriți. În acest an, primarul a premiat șase cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, 27 de cupluri care au împlinit 25 de ani de căsnicie și 158 de persoane care au împlinit vârsta de 80 de ani.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

ȘCOALA DIN BUTIMANU VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE ȘI MODERNIZARE!

DRUMURILE AGRICOLE DIN MORTENI VOR FI ASFALTATE CU BANI EUROPENI! PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU A FĂCUT ANUNȚUL!

COMUNA ȘELARU A GĂSIT CALEA SPRE DEZVOLTARE, ÎN MANDATUL PRIMARULUI MATEI GHEORGHIȚĂ! PROIECTE DE MILIOANE DE EURO!- VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.