Eveniment de networking, despre dezvoltarea și administrarea magazinelor online, organizat de Camera de Comerț Dâmbovița. Participă la eveniment și află cum poți sa câștigi mai mult cu ajutorul platformei Veilis sau să îți creezi noi conexiuni de business

Prima pagină » Actualitate » Eveniment de networking, despre dezvoltarea și administrarea magazinelor online, organizat de Camera de Comerț Dâmbovița. Participă la eveniment și află cum poți sa câștigi mai mult cu ajutorul platformei Veilis sau să îți creezi noi conexiuni de business

În data de 20 iulie 2022 de la ora 11:00, vă așteptăm la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița din Calea Câmpulung, nr. 6A, la un eveniment de networking în care poți descoperi oportunități de colaborare în comunitatea locală și noi arii de dezvoltare, dar și cum să ajungi mai rapid la clienți!

Dacă dezvolți sau administrezi magazine online pentru clienții tăi vei afla cum să crești veniturile, îți faci munca mai ușoară și optimizezi costuri! 

Veilis este o platforma de ecommerce digital care îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie să vinzi online produse fizice sau digitale, fără procese complexe și cu flexibilitate maximă pe termen lung.

Participă la eveniment și află cum poți sa câștigi mai mult cu ajutorul platformei Veilis sau să îți creezi noi conexiuni de business.

Coffee break-ul și prânzul sunt asigurate la eveniment și poți veni însoțit/ă dacă dorești.

Înscrie-te mai jos, accesând următorul link:

https://docs.google.com/forms/d/1wSC6VLnOViI2sON82xtKjDr3Zv_DWV9Cvbj-B38PVvA/sau telefonic: 0751.153.708

AGENDA EVENIMENTULUI:
11: 00 -11:30  Welcome Coffee
11: 30- 12:30  Sesiune prezentare Veilis
12: 30 – 13:00 Business Lunch
13: 00 – 14:00  Sesiune networking

De la networking-ul anterior am învățat că doar împreună putem avea succes, că a schimba o carte de vizită poate fi cheia unui dialog de viitor!

Haideți să schimbăm împreună cărțile de vizită!!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.