EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI LA MOROENI! MESAJUL PRIMARULUI MIHAI LAURENȚIU MORARU, DE ZIUA EROILOR!

Prima pagină » Administratie » EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI LA MOROENI! MESAJUL PRIMARULUI MIHAI LAURENȚIU MORARU, DE ZIUA EROILOR!

A fost  o zi deosebită în comuna Moroeni! Dubla sărbătoare de astăzi, Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, a fost cinstită așa cum se cuvine de autoritățile locale și de către localinici. La Moroeni, la monumentul eroilor, soborul de preoți a oficiat o slujba de pomenire, iar autoritățile locale, în frunte cu Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni și cu viceprimarul Flori Leotescu,  au depus coroane de flori în memoria celor căzuți pe câmpurile de luptă. Copiii Școlii Gimnaziale “Ion Ciorănescu” din Moroeni au participat și ei la eveniment și au susținut un deosebit moment artistic.

“Eroii nu trebuie uitați niciodată! Sunt cei care prin curajul lor și prin jertfă au căzut pe câmpurile de luptă pentru noi, pentru libertatea noastră și pentru apărarea țării noastre. Avem datoria de a păstra vie amintirea lor, din generație în generație.  Pentru că astăzi este şi o sărbătoare împărătească, ÎNĂLŢAREA DOMNULUI, urez tuturor sănătate și liniște sufletească.

Hristos S-a Înălțat!„ a transmis  Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.