EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA LUCIENI! MESAJUL PRIMARULUI VASILE TIȚA!

Prima pagină » Administratie » EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA LUCIENI! MESAJUL PRIMARULUI VASILE TIȚA!

Eroii nemaului au fost cinstiți așa cum se cuvine și la Lucieni. Edilul Vasile Tița, însoțit de preprezentanții primăriei, și nu numai, a depus coroane de flori la monumentul eroilor din localitate. Totodată, preoții au oficiat o emoționantă spujbă de pomenire a eroilor căzuți pe câmpurile de luptă. La eveniment, alături de primarul Vasile Tița a fost prezent și Mihai Istrate, vicepreședinte PSD Dâmbovița

„Eroii neamului nostru au apărut întotdeauna când România a avut nevoie de ei! Dacă vorbim de trecut, istoria ne prezintă multe exemple de eroi, pornind de la domnitorii români care au apărat creștinitatea occidentală, trecând la oamenii politici care au îndeplinit visul de unire a românilor și la soldații care s-au luptat și s-au jertfit pentru a menține această unire. Dacă ne uităm la prezent, suntem mândri să vedem eroii zilelor noastre – cadrele și personalul medical care s-au luptat și s-au sacrificat cu acest cumplit virus. În fiecare dintre noi se găsește un erou, care apare când sentimentul de iubire, de patrie și de români este puternic și sincer. Fiecare dintre noi poate fi un erou prin responsabilitate, hărnicie, curaj și verticalitate. Să ne înălțăm astăzi, și în fiecare zi a vieții noastre, asemeni Domnului nostru Iisus Hristos, să fim mai buni, mai plini de iubire, mai dornici să construim împreună o comunitate frumoasă. Hristos s-a Înălțat!” transmite Vasile Tița, primarul comunei Lucieni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.