EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

Prima pagină » Actualitate » EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

Eroii nemaului au fost cinstiți așa cum se cuvine și în comuna dâmbovițeană Bucșani. Primarul Mihai Ionuț Valentin, împreună cu echipa din cadrul primăriei și cu elevi de la Școala Gimnazială „Dora Dalles” Bucșani au depus coroane și jerbe la Monumentul Eroilor din centrul satului Bucșani.

“Astăzi este o zi specială cu o încărcătură emoțională puetrnică pentru noi toți, în care celebrăm atât Ziua Eroilor cât și una dintre cele mai importante sărbători, Înălțarea Domnului. Nu a putut trece nemarcată această zi pentru că suntem obligați moral să nu ne uităm eroii, să aducem un omagiu martirilor neamului românesc care și-au dat viața pentru noi și pentru țara noastră. Le urez tuturor localnicilor comunei noastre să fie buinecuvântați de Dumnezeu, să aibe parte de liniște sufletească, sănătate și momente frumoase lângă cei dragi. ” a transmis primarul Mihai Ionuț Valentin

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.