EDILUL DIN GURA FOII A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Prima pagină » Administratie » EDILUL DIN GURA FOII A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Zi încărcată de emoție la Gura Foii, unde a avut loc ședința de învestire a primarului și a noului consiliu local. La ședința au participat reprezentanți ai Prefecturii Dambovita, ai parohiilor din satele Gura Foii și Catanele, ai Școlii Gimnaziale și personal din cadrul Primăriei.
In cadrul ceremoniei, au fost adresate mulțumiri pentru increderea acordată și promisiuni ca prin colaborare și înțelegere, prin deschidere către idei noi, se va construi in continuare viitorul unei comunități funcționale și al unei viitoare comune europene. “Astăzi, 02.11.2020, am depus jurământul pentru noul mandat de primar al comunei noastre. Mi-ar fi plăcut să vă am alături pe toți însă contextul medical actual nu ne-a permis. Stiu însă că îmi sunteți alături și asta mă motivează să lupt in continuare pentru bunăstarea dumneavoastră, sa aducem finanțarea pentru proiectele mari, atât de necesare. Bunul Dumnezeu să ne ajute să trecem cu bine peste această pandemie. Le-am amintit tuturor că jurământul de credință depus astăzi ne obliga, indiferent de opțiunea politica, să lucrăm cu toții pentru binele locuitorilor comunei Gura Foii!, a spus edilul”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.