Econsulting, prima companie de consultanță dedicată protecției mediului din județul Dâmbovița

Prima pagină » Actualitate » Econsulting, prima companie de consultanță dedicată protecției mediului din județul Dâmbovița

Compania Econsulting oferă servicii de consultanță de mediu, fiind înființată de profesioniști cu peste 10 ani experiență în domeniu, atât în companii multinaționale de consultanță cât și în autorități publice.

Asigurăm o paletă completă de servicii: audit de mediu, autorizații de mediu, raportări către autorități competente, gestiunea deșeurilor, declarații pentru ambalaje introduse pe piața națională, externalizarea integrală a responsabilităților de mediu, finanțări proiecte în domeniul protecției mediului.

Dacă deții o autorizație de mediu, achiziționezi bunuri din afara teritoriului național sau pur și simplu nu știi cum să gestionezi corect deșeurile generate din activitatea companiei tale, apelează la profesioniști – externalizează aceste aspecte și vei scăpa de grija amenzilor deloc neglijabile!

Într-un domeniu care capătă tot mai multă importanță în România și un cadru legislativ în continuă schimbare, alege varianta facilă și îți poți desfășura activitatea cu siguranța că aspectele referitoare la conformarea cu legislația de mediu sunt sub control.

Ne găsești la:

Web-site: www.declaratii-mediu.ro

E-mail: office@declaratii-mediu.ro

Mobil: 0723 341 120

Sediu: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Calea Câmpulung, nr. 6A, Târgoviște, Birou nr. 3

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.