DUMINICĂ, VA AVEA LOC, LA BUTIMANU, A DOUA EDIȚIE A CAMPIONATULUI DE FOTBAL AL COMUNEI,  ORGANIZATĂ DE CĂTRE PRIMARUL GABRIEL DRAGNEA

Prima pagină » Administratie » DUMINICĂ, VA AVEA LOC, LA BUTIMANU, A DOUA EDIȚIE A CAMPIONATULUI DE FOTBAL AL COMUNEI,  ORGANIZATĂ DE CĂTRE PRIMARUL GABRIEL DRAGNEA

Duminică, 9 octombrie, ora 11, va avea loc cea de a II-e ediție a Campionatului de Fotbal al Comunei Butimanu.  Competiția se va desfășura pe terenul de fotbal din Butimanu (în spatele grădiniței). Meciurile se vor disputa între echipe formate din 11 jucători.

Se va juca în sistem piramidal, ultimele două echipe fiind declarate campioană, respectiv vicecampioană, după disputarea finalei.

Competiția este dotată cu premii în bani:

Locul 1- 1200 lei

Locul 2- 600 lei

Locul 3 – 300 lei

“Vă așteptăm în număr cât mai mare, atât ca participanți la competiție, cât și ca spectatori.

Grătarele vor sfârâi, berea va fi pusă la rece, toate, alături de premii, fiind decontate din buzunarul personal. Și totul GRATUIT pentru participanți. La această competiție (la fel ca și la cea precedentă), toate costurile sunt acoperite personal de mine, NU de Primărie, Consiliul Local etc. Precizez toate acestea pentru a nu se crea vreo confuzie și pentru a nu da apă la moară clevetitorilor și „binevoitorilor”. Fie ca cei mai buni să învingă, să domine sportivitatea și fair-playul!” a anunțat gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.