DRUMURILE AGRICOLE DIN MORTENI VOR FI ASFALTATE CU BANI EUROPENI! PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU A FĂCUT ANUNȚUL!

Prima pagină » Administratie » DRUMURILE AGRICOLE DIN MORTENI VOR FI ASFALTATE CU BANI EUROPENI! PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU A FĂCUT ANUNȚUL!

Primarul comunei Morteni, Ionel Lalu Olteanu, continuă proiectele de dezvoltare a comunei. Edilul a anunțat că 12 kilometri de drumuri de exploatație eagricolă vor fi asflatați printr-un proiect aprobat de AFIR. Finanțarea este din bani europeni, nerambursabili, și se ridică la o valoare de 1 milion de euro.

“Din categoria lucrurilor serioase,vă informez că în data de 20 mai 2024, AFIR  a selectat  ca ELIGIBIL ,Proiectul de finanțare “MODERNIZARE DRUMURI DE EXPLOATAȚIE AGRICOLĂ ÎN COMUNA MORTENI,JUDEȚUL DÂMBOVIȚA” , în lungime de 12 km , cu o finanțare neramburasabilă în valoare de 1.000.000 euro (fonduri europene)  prin Masura DR 27 .” a anunțat Ionel Lalu Olteanu, primarul comunei Morteni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

ȘCOALA DIN BUTIMANU VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE ȘI MODERNIZARE!

COMUNA ȘELARU A GĂSIT CALEA SPRE DEZVOLTARE, ÎN MANDATUL PRIMARULUI MATEI GHEORGHIȚĂ! PROIECTE DE MILIOANE DE EURO!- VIDEO!

VESTE EXTRAORDINARĂ PENTRU LOCUITORII COMUNEI MOROENI, INCLUSIV CEI DIN GLOD! AU DEMARAT  LUCRĂRILE DE INTRODUCERE A REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE ÎN TOATĂ COMUNA!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.