DOUĂ NOI PROIECTE PRIN PJDL AU FOST APROBATE PENTRU COMUNA GURA FOII! DOUĂ CLĂDIRI VECHI VOR FI REABILITATE ȘI TRANSFORMATE ÎN CENTRE CULTURALE MODERNE!

Prima pagină » Administratie » DOUĂ NOI PROIECTE PRIN PJDL AU FOST APROBATE PENTRU COMUNA GURA FOII! DOUĂ CLĂDIRI VECHI VOR FI REABILITATE ȘI TRANSFORMATE ÎN CENTRE CULTURALE MODERNE!

Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii, a reușit să obțină noi fonduri pentru modernizarea comunei. Este vorba despre două proiecte de modernizare a doua clădiri administrative vechi de pe teritoriul comunei, proiecte depuse prin Programul Județean de Dezvoltare Locală și declarate admise de Consiliul Județean Dâmbovița. Clădirea fostei școli din satul Catanele și clădirea Secției de Votare Făgetu vor fi rehabilitate și modernizate integral. Aici vor funcționa două centre culturale moderne.

“Astăzi,  într-o zi sfântă,  Consiliul Județean Dâmbovița,  Corneliu Stefan , ne-a mai făcut o mare bucurie!  Clădirea fostei scoli din satul Catanele și clădirea Secției de Votare Făgetu vor fi reabilitate integral și transformate în centre culturale moderne.  Niciodată în istoria comunei noastre nu au fost implementate atât de multe proiecte importante pentru comunitate, asta pentru aveți în acest moment cel mai performant aparat de specialitate în primărie și pentru ca lucram doar în interesul dumneavoastră!”  a anunțat Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.