DOUĂ NOI INVESTIȚII IMPORTANTE AU FOST INAUGURATE LA CORBII MARI ! ESTE VORBA DESPRE O ȘCOALĂ MODERNĂ CU SALĂ DE SPORT ȘI O GRĂDINIȚĂ PENTRU COPII! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » DOUĂ NOI INVESTIȚII IMPORTANTE AU FOST INAUGURATE LA CORBII MARI ! ESTE VORBA DESPRE O ȘCOALĂ MODERNĂ CU SALĂ DE SPORT ȘI O GRĂDINIȚĂ PENTRU COPII! VIDEO!

De departe, unele dintre cele mai moderne instituții de învățământ din județul Dâmbovița au fost construite în comuna Corbii Mari! Astăzi, primarul Ionuț Bănică a inaugurat o nouă școală cu sală de sport și o grădiniță pentru copii în satul Ungureni. Cele două investiții au fost construite din temelie și au dotări de top. La evenimentul de astăzi, la Corbii Mari, au fost prezenți oaspeți de seamă, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, deputatul Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu și mulți alții.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.