DOUĂ NOI INVESTIȚII IMPORTANTE AU FOST INAUGURATE LA CORBII MARI ! ESTE VORBA DESPRE O ȘCOALĂ MODERNĂ CU SALĂ DE SPORT ȘI O GRĂDINIȚĂ PENTRU COPII! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » DOUĂ NOI INVESTIȚII IMPORTANTE AU FOST INAUGURATE LA CORBII MARI ! ESTE VORBA DESPRE O ȘCOALĂ MODERNĂ CU SALĂ DE SPORT ȘI O GRĂDINIȚĂ PENTRU COPII! VIDEO!

De departe, unele dintre cele mai moderne instituții de învățământ din județul Dâmbovița au fost construite în comuna Corbii Mari! Astăzi, primarul Ionuț Bănică a inaugurat o nouă școală cu sală de sport și o grădiniță pentru copii în satul Ungureni. Cele două investiții au fost construite din temelie și au dotări de top. La evenimentul de astăzi, la Corbii Mari, au fost prezenți oaspeți de seamă, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, deputatul Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu și mulți alții.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

PRIMĂRIA BĂLENI, ANUNȚ ASUPRA FINALIZĂRII ȘI DEPUNERII RAPORTULUI DE MEDIU PENTRU ACTUALIZARE PUG ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM

TÂRGOVIȘTE, UN NOU PROIECT UN FONDURI NERAMBURSABILE INTRĂ ÎN FAZA FINALĂ

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE MIERCURI, 7 IUNIE

PROIECTE NOI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI BUCȘANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.