DOUĂ NOI FABRICI VOR FI CONSTRUITE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI! GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL GENERAL, A SEMNAT DEJA CONTRACTUL!

Prima pagină » Actualitate » DOUĂ NOI FABRICI VOR FI CONSTRUITE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI! GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL GENERAL, A SEMNAT DEJA CONTRACTUL!

Noi investiții în cel mia dezvoltat parc industrial din județul Dâmbovița! Gabriel Purcaru, directorul genearl al Parcului Industrial Moreni, a anunțat că a semnat un nou contract pentru construirea a două fabrici.

“Am reușit să realizez tot ceea ce mi-am propus la Parcul Industrial Moreni. În prezent, toate spațiile și terenurile din parc sunt închiriate.

Zilele trecute, am semnat un contract pentru construirea a două fabrici. Prima fabrică va avea o suprafață de 2.700 de metri pătrați și va crea 93 de locuri de muncă.

A doua fabrică va avea o suprafață de 600 de metri pătrați, iar aici vor lucra 32 de persoane.

Termenul de construire a celor două fabrici este de 24 de luni.

Mă bucur că reușim să atragem investitori în zona municipiului Moreni și că generăm locuri de muncă aproape de casă pentru comunitatea noastră. Acesta este, cred eu, un semn că lucrurile merg în direcția corectă.”  a transmis Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.