CELE DOUĂ NOI BLOCURI ANL DIN ZONA DÂMBOVIȚA MALL VOR FI GATA ÎN PRIMĂVARĂ! ALTE DOUĂ BLOCURI ANL SE VOR CONSTRUI LA SAGRICOM!

Prima pagină » Administratie » CELE DOUĂ NOI BLOCURI ANL DIN ZONA DÂMBOVIȚA MALL VOR FI GATA ÎN PRIMĂVARĂ! ALTE DOUĂ BLOCURI ANL SE VOR CONSTRUI LA SAGRICOM!

“Astăzi, am susținut o conferință de presă pe șantierul care vizează construirea primelor 2 blocuri ale noului cartier de locuințe ANL din Târgoviște!

Astfel, pe bulevardul Regele Ferdinand, în imediata vecinătate a cartierului Aleea Trandafirilor, pe terenul fostei UM Gară, se află în plină desfășurare lucrările de execuție a unor locuințe ANL, cu întreaga infrastructură aferentă (parcări, iluminat public, trotuare).

Pe o suprafață de aproximativ 4200 mp., este implementat un prim proiect care vizează construirea a 2 blocuri de locuințe, a câte 24 de apartamente fiecare, destinate persoanelor care au calitatea de cadre medicale sau cadre didactice.

Primăria Târgoviște suportă execuția utilităților aferente ansamblului de locuințe, precum și a sistematizării amplasamentului (apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi).

Durata de execuție este de 12 luni, valoarea lucrărilor depășește 11.000.000 lei, iar primele repartiții vor fi făcute la primăvară, cel târziu.

În aceeași zonă, pe un teren pus la dispoziție de către Consiliul Județean Dâmbovița, Agenția Națională pentru Locuințe a demarat un alt proiect, având ca obiect construirea, în acest caz, a 4 blocuri, a câte 20 de unități locative fiecare, astfel încât întreaga zonă va cunoaște o dezvoltare urbanistică accelerată.

După finalizarea investițiilor menționate, prin noua tramă stradală rezultată, Aleea Trandafirilor va fi practic unită cu noul cartier de locuințe ANL.

Tot legat de locuințele ANL, am primit o altă veste bună, de data aceasta vizând cartierul Tineretului (Sagricom).

A fost avizată FAVORABIL investiția ”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, zona Sagricom,  strada Silviu Stănculescu, Etapa II”!

Valoarea proiectului este de  81.006.494,67 lei (TVA inclus), sursa de finanțare fiind asigurată de MDRAP, prin ANL – 77.534.495,61 lei (TVA inclus) și municipiul Târgoviște – 3.471.999,06  lei (TVA inclus).

Locuințele propuse se compun din 8 blocuri (9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 și 16), regim de înălțime – S+P+2E/3E+M, totalizând 146 de apartamente.

Finanțarea va fi asigurată din bugetul național al anului viitor, tot anul viitor urmând a fi realizată și licitația de execuție.” a anunțat Daniel Cristina Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.