DOUĂ LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII VOR FI AMENAJATE LA PRODULEȘTI! PRIMARUL GEORGE GEORGESCU A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE!

Prima pagină » Actualitate » DOUĂ LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII VOR FI AMENAJATE LA PRODULEȘTI! PRIMARUL GEORGE GEORGESCU A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE!

Două noi investiții prin contur la Produlești! Primarul George Georgescu a semnat, ieri, contractul de finanțare, alături de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Este vorba despre construirea a două locuri de joacă pentru copii, unul la Grădinița Broșteni și altul la Grădinița din Costeștii din Deal. Ambele investiții se derulează printr-un proiect în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat în premieră în țară de Corneliu Ștefan.

“ Investim în viitorul copiilor noștri,  fapt pentru care, ieri, 23 mai 2024, am reușit să semnez contractul de finanțare pentru dou[ locuri de joacă, în satul Broșteni, la Grădinița Broșteni și satul ]n Costeștii din Deal, la Grădinița Costeștii din Deal.Mulțumesc mult pentru tot sprijinul acordat comunei noastre, domnului președinte Corneliu Stefan.” a anunțat George Georgescu, primarul comunei Produlești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.