DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

Administrația locală de la Băleni a finalizat construcția Centrului Medical și construcția destinată atelierelor pentru liceu, două investiții importante, începute cu ceva timp în urmă, însă pe parcursul implementării au fost multe probleme, pe care primarul Florea Mușat a reușit să le rezolve și iată că astăzi, a avut loc inaugurarea celor două obiective.

La eveniment au fost prezenți oasepți de seamă din conducerea județului în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, prefectul Claudia Gilia, senatorul Titus Corlățean, deputatul Carmen Holban și mulți alții.

Florea Mușat, primarul comunei Băleni a spus că în  principiu  Centrul Medical ar trebui să funcționeze ca o policlinică, cu medicii pricepuți și cu aparatură modernă.

Noul dispensar din Băleni  a fost construit de la zero, prin accesarea fondurilor din PNDL 2. Proiectul a avut o valoare de peste 1,519,000 lei și cuprinde mai multe cabinete și săli de tratamente, dar și zonă de așteptare, toalete și toate condițiile necesare pentru desfășurarea actului medical la standarde moderne.

„Am inaugurat astăzi, alături de primarul comunei Băleni, Florea Mușat, două investiții mai mult decât utile cetățenilor din comună: un centru medical și două ateliere, recent modernizate, ale Liceului Tehnologic „Udrea Băleanu’’.

– Este un bun exemplu de cum se administrează treburile într-o comună, cele două investiții implementate de Florea Mușat și colegii săi din primărie fiind realizate atât din buget propriu, cât și cu fonduri atrase prin PNDL. Valoarea proiectelor s-a ridicat la aproximativ 4.200.000 de lei.

– Felicitări tuturor celor implicați în bunul mers al celor două proiecte!

-Pe de altă parte, mă bucur că, pe lângă investițiile primăriei Băleni, în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, administrația județului a susținut financiar proiecte importante pentru comună:

-Modernizarea DJ711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, în lungime de 19,35 km. Lotul a fost recepționat, iar valoarea a fost de 60.000.000 de lei, TVA inclus.

– Prin PJDL, contribuim la amenajarea șanțurilor și a podețelor de pe Șoseaua Nucetului. Asigurăm aproximativ 500.000 de lei din valoarea totală de 1.120.000 de lei.

-Avem în licitație publică achiziția unui microbuz electric sau hibrid, 8+1 sau 16+1, pentru copiii navetiști din Băleni.

 Dezvoltarea județului Dâmbovița este un efort de echipă, iar toate aceste investiții sunt confirmarea faptului că facem acest lucru.” a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.