DORIAN POPA, LIVIU VÂRCIU, NICULINA STOICAN, VALENTIN SANFIRA ȘI MULȚI ALȚI INVITAȚI VIN LA LUNGULEȚU DE ZILELE COMUNEI!

Prima pagină » Actualitate » DORIAN POPA, LIVIU VÂRCIU, NICULINA STOICAN, VALENTIN SANFIRA ȘI MULȚI ALȚI INVITAȚI VIN LA LUNGULEȚU DE ZILELE COMUNEI!

„Dragi prieteni,

Cu mare bucurie vă anunț că în perioada 20-21 iulie va avea loc a 3-a ediție a Zilelor Comunei Lungulețu! Așa cum v-am obișnuit, evenimentul va fi unul plin de distracție și activități pentru întreaga familie, cu invitați de seamă. Pentru cei mici, am pregătit un parc de distracții plin de surprize și jocuri. Vor avea oportunitatea de a se bucura de tobogane, trambuline și multe alte atracții care le vor face ziua de neuitat.

Zilele comunei Lungulețu sunt o oportunitate minunată de a ne reuni ca comunitate și de a ne bucura împreună de frumusețea locului în care trăim. Este un moment în care putem să ne întâlnim unii cu ceilalți, să petrecem timp de calitate alături de familie și să ne bucurăm de valoarea și tradițiile noastre.

Vă așteptăm cu brațele deschise la a 3-a ediție a Zilelor comunei Lungulețu, un eveniment ce reprezintă rodul eforturilor noastre de a vă aduce bucurie și de a crea momente de neuitat în comunitatea noastră. Să ne bucurăm împreună de aceste două zile pline de emoție și sărbătoare! Vă mulțumesc și vă așteptăm cu drag!” a anunțat George Duțu, primarul comunei Lungulețu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.