DOI SOȚI DIN VOINEȘTI AU FOST GĂSIȚI FĂRĂ SUFLARE !SE PARE CĂ CEI DOI S-AU SINUCIS PENTRU CĂ NU SE MAI ÎNȚELEGEAU

Prima pagină » Actualitate » DOI SOȚI DIN VOINEȘTI AU FOST GĂSIȚI FĂRĂ SUFLARE !SE PARE CĂ CEI DOI S-AU SINUCIS PENTRU CĂ NU SE MAI ÎNȚELEGEAU

Tragedie fără margini la Voinești, în Oncești! Doi soți de 68 și 57 de ani, au fost găsiți fără suflare în locuința lor. Un ginere a fost cel acre a descoperit tragedia. Acesta a alarmat imediat autoritățile. Cei doi soți au fost găsiți fără suflare, iar în jurul lor erau mai multe seringi de insulină și calmante. Oamenii legii au găsit și un bilet de adio pe care bărbatul l-ar fi scris înainte să moară.

 „Mi a spus că a facut insulină și a luat anxiar și xanax că nu mai vrea să trăiască. Am întrebat-o dacă este nevoie să iau și eu . Am luat și eu . De vină este R….. că i-a găsit apartament de închiriat în Târgoviște.” ar fi scris bărbatul în biletul de adio.

Cei doi soți nu se mai înțelegeau în ultima perioadă, iar femeia s-ar fi mutat în chirie, într-un apartament din Târgoviște, spun cunoscuții.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și fac cercetări în continuare pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI VOR AVEA LOC ÎN ULTIMUL WEEKEND AL LUNII IULIE! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ!

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.