DOI ADULȚI ȘI DOI COPILAȘI , LOVIȚI DE O MAȘINĂ PE O TRECERE PENTRU PIETONI DIN TÂRGOVIȘTE – VIDEO!

Prima pagină » Eveniment » DOI ADULȚI ȘI DOI COPILAȘI , LOVIȚI DE O MAȘINĂ PE O TRECERE PENTRU PIETONI DIN TÂRGOVIȘTE – VIDEO!

Accidentul de circulație s-a petrecut pe Bulevardul Unirii din Târgoviște! Un șofer neatent a dat cu mașina peste doi adulți și doi copilași, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni. Șoferul susține că este nevinovat pentru că el a trecut pe culoarea verde, iar pietonii ar fi avut roșu. Doar o fetiță de 5 ani a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Din fericire nu prezintă răni grave. Polițiștii cercetează acum cum s-a produs evenimentul. În cauză a fost deschis un dosar penal.

Imagini, aici!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.