DOBRA: INVESTIȚIE DE 1.000.000 PENTRU A DOTA ȘCOALA DIN COMUNĂ

Prima pagină » Actualitate » DOBRA: INVESTIȚIE DE 1.000.000 PENTRU A DOTA ȘCOALA DIN COMUNĂ

Primăria Dobra continuă investițiile în sistemul educațional! Printr-un proiect al Consiliului Județean, desfășurat prin PNRR, Școala Gimanzială Panait Georgescu va fi dotată cu aparatură IT de ultimă generație, mobilier nou și alte lucruri necesare. Valoarea proiectului este de 1.000,.000 lei.

“Continuăm investițiile în domeniul educațional pentru a oferi atât copiilor, cât și cadrelor didactice, condiții cât mai bune de studiu! Școala din Dobra va fi dotată cu aparatură IT, mobilier nou și alte lucruri necesare , în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, printr-un proiect al Consiliului Județean Dâmbovița, desfășurat prin PNRR. Mulțumesc pe această cale domnului președinte Corneliu Ștefan pentru sprijinul acordat.”a declarat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

“ Am semnat contractual de finanțare prin PNRR în urma căruia Școala Gimnazială Panait Georgescu Dobra va beneficia de dotări în valoare de 1.000.000 lei. În urma parteneriatului semnat cu primarul Daniel Nica, elevii din Dobra vor avea cele mai bune condiții de studiU, iar cadrele didactice vor beneficia de toate resursele necesare pentru a susține predarea în cadrul orelor de curs. Investim în viitorul copiilor din Dobra!  ”a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.