Doamnele și domnișoarele din Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Târgoviște au fost aseară ajutoarele Moșului

Prima pagină » Politica » Doamnele și domnișoarele din Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Târgoviște au fost aseară ajutoarele Moșului

Doamnele și domnișoarele din Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Târgoviște au fost aseară ajutoarele Moșului.

Sediul organizației a fost colindat de peste 150 de copii din tot județul, care au  cântat și au recitat poezii într-o ambianță plină de voie bună.

Membrele OFSD Târgoviște, coordonate de președinta organizației, Luciana Cristea, s-au ocupat, în detaliu, de cadourile pe care cei mai mici le-au primit.

Darurile oferite de doamnele și domnișoarele din OFSD Târgoviște au reușit să aducă zâmbetele pe fețele copiilor și să-i introducă în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.