Doamnele și domnișoarele din Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Târgoviște au fost aseară ajutoarele Moșului

Doamnele și domnișoarele din Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Târgoviște au fost aseară ajutoarele Moșului.

Sediul organizației a fost colindat de peste 150 de copii din tot județul, care au  cântat și au recitat poezii într-o ambianță plină de voie bună.

Membrele OFSD Târgoviște, coordonate de președinta organizației, Luciana Cristea, s-au ocupat, în detaliu, de cadourile pe care cei mai mici le-au primit.

Darurile oferite de doamnele și domnișoarele din OFSD Târgoviște au reușit să aducă zâmbetele pe fețele copiilor și să-i introducă în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

PSD Dâmbovița

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »