DJ 724 , MALU CU FLORI – PUCHENI, VA INTRA ÎN REABILITARE! ASTĂZI, A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE A LUCRĂRILOR

Prima pagină » Actualitate » DJ 724 , MALU CU FLORI – PUCHENI, VA INTRA ÎN REABILITARE! ASTĂZI, A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE A LUCRĂRILOR

Astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița a fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni, în prezența conducerii Consiliului Județean Dâmbovița și a primarilor celor două comune dâmbovițene. Valoarea proiectului este de aproximativ 76 de milioane de lei.

“Astăzi, am sermnat contractual de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni.

Pe tronsonul de drum cu o lungime de 6,8 km se au în vedere următoarele:

-straturi de fundații și de bază;

-2 straturi de covoare asfaltice;

-șanțuri și rigole – 10 km;

-parapet de protecție – 3,5 km;

-62 de podețe;

-reabilitarea a 4 poduri;

-5 stații de autobuz.

Valoarea estimată a contractului se ridică la aproximativ 76.000.000 de lei. TVA inclus! Prin Programul Național „Anghel Saligny” avem asigurată suma de 41.000.000 de lei. diferența urmând să fie suportată de Consiliul Județean Dâmbovița din bugetul propriu sau alte surse de finanțare.

Modernizarea DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni va schimba în bine condițiile de circulație pentru toată zona și, de asemenea, va crește siguranța pe acest drum județean.

Pe lângă acest proiect, Consiliul Județean Dâmbovița mai are finanțate prin Programul Național “Anghel Saligny” încă 3 investiții!

Pe două dintre acestea se lucrează:

Reabilitarea DJ 712A Runcu – Râu-Alb, aproximativ 9.000.000 de lei.

Modernizarea DJ 714 sector Bolboci – Contur lac Bolboci – Cheile Tătarului – aproximativ 10.000.000 lei.

În ceea ce privește Centura orașului Găești, proiect 100% al Consiliului Județean Dâmbovița , care are o valoare de aproximativ 80.000.000 lei, se lucrează la studiul de fezabilitate necesar implementării acestui obiectiv de investiții.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.