DISTRACȚIE PE CINSTE LA ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI! MII DE LOCALNICI AU PETRECUT ȘI AU AVUT PARTE DE NENUMĂRATE SURPRIZE – VIDEO!

Au fost patru zile de distracție și voie bună la Dărmănești, de Zilele Comunei! În acest an, primarul Valentin Mihalache le-a pregătit localnicilor nenumărate surprize. Oamenii au petrecut alături de tinerele talente ale comunei și de artiști renumiți. Au urcat pe scena de la Dărmănești Mioara Palade, Angela Săftoiu, Veronica Geamăn, Vasile Topărceanu, Ani Crăciun, și renumita trupă Alesis. Spectacolul a fost încheiat de cunoscutul artist de muzică de petrecere Luis Gabriel, care a încins atmosfera la maximum. Localnicii au avut pate de târguri tradiționale culinare și meșteșugărești, iar copiii de un parc de distracții pe cinste.

“Transmit și pe această cale un călduros “La mulți ani!” tuturor locuitorilor comunei Dărmănești! Să fiți sănătoși și fericiți toată viața. Am fost foarte bucuros să văd oamenii mulțumiți și fericiți pentru că, da, era nevoie și de câteva zile de distracție și voie bună, după atâta timp în care nu s-a putut organiza mare lucru din cauza pandemiei. Acum, ne întoarcem la treabă, să continuăm proiectele demarate pentru dezvoltarea comunei Dărmănești.”  a transmis Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: