DISTRACȚIE, LUME MULTĂ ȘI VOIE BUNĂ LA ZIUA COMUNEI DOBRA – VIDEO!  

Prima pagină » Actualitate » DISTRACȚIE, LUME MULTĂ ȘI VOIE BUNĂ LA ZIUA COMUNEI DOBRA – VIDEO!  

Duminică, pe stadionul din Mărcești, s-a desfășurat cea de-a III- a ediție a Zilei Comunei Dobra, organizată impecabil de către primarul Daniel Nica. Stadionul din Mărcești s-a dovedit a fi neîncăpător pentru mulțimea de localnici, și nu numai, care au ținut să participe la acest frumos eveniment. Și în acest an, primarul Daniel Nica a pregătit surprize frumoase pentru toate vârstele. De la ora 15:00, copiii din Dobra s-au distrat pe cinste alături de personaje îndrăgite, au dansat, au cântat și s-au pictat pe față . Apoi publicul a admirat tinerele talente ale comunei Dobra care au interpretat pe scenă melodii îndrăgite din folclor. Îndrăgiții interpreți Cristina Dan și Yura Țiple au deschis petrecrea pentru cei mari. Oamenii s-au prins în horă și s-au distrat pe cinste pe melodiile interpretate de cei doi. Următorul artist care a uract pe scena de la Mărcești a fost Fuego. Apoi Constantin Enceanu, iar spectacolul a fost închis de Dorina Popa care a încins la propriu atmosfera la Mărcești. La Dobra, au ajuns și invitați speciali din conducerea județului, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, parlamentarii Titus Corlățean, Carmen Holban, Marian Țachianu, Ionuț Vulpescu, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, fiu al satului Mărcești, Ionuț Săvoiu, secretar de stat, Cornel Sălișteanu, subprefectul județului, Alexandru Iorga, candidatul PSD pentru primăria orașului Găești, Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, primari din localitățile învecinate și mulți alții. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii și cu promisiunea primarului Daniel Nica că anul viitor va organiza o ediție și mai spectaculoasă!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.