DIRECTORUL CAMEREI DE COMERȚ A PARTICIPAT LA GALA WOMEN IN ECONOMY 2023

Prima pagină » Actualitate » DIRECTORUL CAMEREI DE COMERȚ A PARTICIPAT LA GALA WOMEN IN ECONOMY 2023

          Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița reprezentată de doamna Director General, Ștefania Stroică, a participat ieri, 6 martie 2023, la Gala Women in Economy 2023, ediția a V-a, la Ateneul Român.

          Gala WOMEN IN ECONOMY, organizată de CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, se bucură an de an de prezența reprezentanților de marcă ai mediului de afaceri la nivel național, parteneri și reprezentanți ai instituțiilor care susțin implicarea și dezvoltarea inițiativelor feminine în afaceri, în societate sau în cultură.

           Antreprenoriatul feminin este un fenomen global care a crescut semnificativ în ultimele decenii, iar femeile sunt acum din ce în ce mai multe în numărul de antreprenori și proprietari de afaceri, având multiple beneficii , inclusiv autonomie, independență financiară și flexibilitatea de a lucra de acasă sau de la distanță. Femeile antreprenori pot aduce, de asemenea, o abordare unică la conducerea unei afaceri, o perspectivă proaspătă și o abilitate de a construi comunitatea în jurul afacerii lor.

           Cu toate acestea, antreprenoriatul feminin întâmpină și provocări specifice, cum ar fi accesul la finanțare, discriminarea de gen și bariere culturale. De aceea, este important să existe sprijin și resurse pentru femeile antreprenori, inclusiv programe de formare, mentorat și acces la finanțare.

          În general, antreprenoriatul feminin și reziliența în afaceri sunt două subiecte importante care trebuie să fie luate în considerare în cadrul politicilor și a programelor de sprijin pentru antreprenoriat. Prin încurajarea și susținerea femeilor antreprenoare, putem ajuta la creșterea economiei și la dezvoltarea comunităților locale.

A fost o seară magică! Mulțumim Cristina Chiriac, CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin pentru invitație!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.