DGASPC: Aplicați ACUM pentru: “O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ FĂRĂ VIOLENȚĂ DOMESTICĂ!”

Prima pagină » Actualitate » DGASPC: Aplicați ACUM pentru: “O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ FĂRĂ VIOLENȚĂ DOMESTICĂ!”
 Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, vă invită să participați la procesul de selecție a persoanelor care vor face parte din grupul – țintă în vederea realizării activităților prevăzute în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, „VENUS – ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!”.
 Condiții de participare :
 • persoană cu vârsta de peste 18 ani, care are calitatea de victimă a violenței domestice în formele prevăzute de lege și în legătură cu toate tipurile de relații familiale, sociale/parteneriale, de rudenie/afinitate pe care victima le are cu celelalte persoane (ex.: soț-soție, concubină-concubin, mamă-fiu/fiică, soră-frate/soră, nepoată-unchi/mătușă, fost soț-fosta soție, noră/socrii, etc.).
 • disponibilitatea de a participa la activitățile proiectului;
  În cadrul activităților proiectului, prin serviciile înființate, se asigură asistență de specialitate pentru victimele violenței în familie: găzduire pe o perioadă de până la 12 luni, în funcție de complexitatea cazului, consiliere psihologică, consiliere juridică, asistenţă socială, consiliere vocaţională, orientare şi formare profesională, ocuparea forţei de muncă şi reintegrare socială.
  Încadrarea în condițiile de selecție se face prin prezentarea oricăror înscrisuri doveditoare privind calitatea de victimă a violenței domestice sau pe baza anchetei sociale în care este menționată starea de vulnerabilitate a victimei.
  Pentru admiterea în cadrul serviciilor sociale, persoana care îndeplinește condițiile sus-menționate trebuie să constituie un dosar de înscriere în grupul țintă. Informații privind componența dosarului, precum și formularele în formă tipărită, se regăsesc la sediul DGASPC Dâmbovița, pe site-ul www.dgaspcdb.ro, sau la compartimentul de asistență socială din cadrul primăriei de domiciliu.
  Depunerea dosarelor de candidatură se realizează până cel târziu la data de 17 mai 2021, prin poștă, sau la sediul DGASPC Dâmbovița, situat în localitatea Târgoviște, str. I.C. Vissarion, nr. 1.
  Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: dgaspcdb@yahoo.com sau tel. 0245217686, interior 110.
DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE 6 IUNIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.