DESCOPERĂ PEISAJELE SUPERBE DE TOAMNĂ DIN ZONA IEDERA CU ATV-URILE DE LA PENSIUNEA “TREE HOUSE RELAX”

Prima pagină » Actualitate » DESCOPERĂ PEISAJELE SUPERBE DE TOAMNĂ DIN ZONA IEDERA CU ATV-URILE DE LA PENSIUNEA “TREE HOUSE RELAX”

Cauți o escapadă de weekend într-o zonă cu peisaje și liniște, sau o aventură excitantă prin păduri, noroaie și dealuri? Încearcă o plimbare cu un ATV-ul în zona Iedera. Aici, toamna oferă noi peisaje superbe, iar vremea este perfectă pentru ieșirile în natură cu atv-urile. Pensiunea Pensiunea TREE HOUSE RELAX, cu sediul în comuna dâmbovițeană Iedera, strada Ruda Mare, nr 259 A,  îți oferă o gamă largă pentru a-ți petrece timpul liber într-un cadru superb. Pensiunea are camere pentru cazare, salon evenimente, piscină, ciubăr, saună,  închiriere ATV-uri si buggy-uri (UTV-uri) de ultima generatie, cu care vă puteți plimba prin pădurile din zona Iedera. Dacă nu știți traseele din zonă, nu vă faceți griji, pentru că un ghid vă va insoți tot timpul!

Accelerăm prin natură și îți punem la dispoziție cele mai performante ATV-uri pentru asta. Vei fi permanent în siguranță și asistat de ghid.

Oferim spre inchiriere ATV-uri si UTV-uri (buggy), pentru drumeții montane în zona Iedera. Cunoaștem fiecare poteca, fiecare povarniș și putem recomanda trasee cu grade de dificultate diferite.

Nu-ți rămâne decît să fii hotărât și să-ți faci o programare la numărul de telefon: 0768427788

Mai multe detalii poți vedea pe pagina de Facebook!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.