DESCINDERI ALE POLIȚIȘTILOR DIN RĂCARI, LA BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Prima pagină » Eveniment » DESCINDERI ALE POLIȚIȘTILOR DIN RĂCARI, LA BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Racari, efectueaza 4 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si in Ilfov la 4 persoane banuite de comiterea mai multor infractiuni de fals sub inscrisuri sub semnatura privata( 59 de acte materiale), fals in declaratii (32 de acte materiale), instigare la fals intelectual sub forma participatiei improprii (31 de acte materiale), uz de fals(3 acte materiale), complicitate la fals intelectual sub forma participatiei improprii( 11 acte materiale) privind inmatricularea provizorie in circulatie a 31 de autovehicule de catre autoritati competente in domeniu din Bucuresti si judetul Ilfov.

Faptele ar fi fost comise in perioada 2019-februarie 2020.

Din cercetari a reiesit ca, prin activitatea infractionala, ar fi fost inmatriculate provizoriu in circulatie si doua autovehicule urmarite de autoritatile din Franta si Germania, a caror valoare se ridica la aproximativ 150. 000 de euro.

Autovehiculele au fost descoperite si indisponibilizate la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita.

In cauza, sub coordonarea si indrumarea procurorului de caz, urmeaza sa se efectueze cercetari si pentru alte 750 de autovehicule inmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din Bucuresti.

Vor fi puse in executare 4 mandate de aducere emise pe numele unei femei si a 3 barbati, persoanele depistate urmand a fi conduse la sediul Inspectoratului pentru audieri si dispunerea masurilor legale.

La descinderi participa luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale si criminalisti.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.