DEPUTATUL PSD CORNELIU ŞTEFAN: “INCOMPETENŢA PNL DISTRUGE ROMÂNIA”

Prima pagină » Politica » DEPUTATUL PSD CORNELIU ŞTEFAN: “INCOMPETENŢA PNL DISTRUGE ROMÂNIA”

Deputatul Cornliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa a criticat în termeni duri modul în care PNL gestionează criza provocată de pandemia COVID-19!

“Incompetența guvernării PNL distruge România. Cifrele, după 28 de zile de la instaurarea stării de urgență, sunt mai mult decât îngrijorătoare în contextul în care Guvernul PNL nu adoptă nici măcar o măsură care să reporneasca motoarele economiei.
Din cauza incapacității acestui Guvern, asistăm la un dezastru economic :

 • 35.000 hoteluri, pensiuni şi restaurante închise;
 • peste 200.000 de șomeri;
 • peste 1.000.000 de oameni trimiși în șomaj tehnic;
 • peste 9 miliarde de lei pierderi pe bursă;
 • peste 11.5 miliarde EURO pierderi ale companiilor.
  Chiar dacă cifrele sunt grăitoare, singura măsură pe care PNL o agreează este aceea de tăiere a unor salarii. Întrebarea este, dacă populația nu mai dispune de bani, cine mai consumă produsele sau serviciile necesare repornirii activității economice?
  Şi la nivelul județului Dâmbovița, incompetența Guvernului PNL a dus la o scădere dramatică a economiei județene. Astfel:
 • La 15 martie 2020, dintr-un total de 89.433 de contracte individuale de muncă, 3.908 erau suspendate (pentru diferite motive – ex: creștere copil sau concedii fără plată). La 10 aprilie 2020, dintr-un total de 88.500 contracte individuale de muncă, un minus de 933 față de acum aproximativ o lună, 14.520 erau suspendate;
 • 31 de hoteluri și pensiuni au fost închise;
 • 152 de restaurante închise;
 • 106 baruri închise;
 • peste 5.000 de locuri de muncă aflate în pericol ca urmare a suspendării activităților HORECA în Dâmbovița.
  Ținând cont de aceste aspecte, la nivelul județului #Dâmbovița, am inițiat trei campanii publice.
  În primul rând, le muțumesc tuturor celor care se implică în această perioadă – de la persoane fizice, juridice, instituții până la aleși locali.
  De asemenea, am inițiat și o campanie prin care susținem producătorii locali: de la micii producători până la marii contribuabili de pe raza județului nostru. De asemenea, în sprijinul acestora, vom lansa și o platformă on-line.
  La nivel național a fost lansată platforma http://www.xn--alturidetine-znb.ro/, prin intermediul căreia toate județele primesc solicitări din partea cetățenilor care au probleme sau au nevoie de ajutor. La nivelul județului Dâmbovița avem operatori care preiau problemele și care vin în sprijinul cetățenilor.
  Solicităm Guvernului și liderilor PNL, încă o dată, să participe cu soluții constructive care să nu agraveze situația economică a județului Dâmbovița și a țării.
  Guvernul liberal are datoria față de toți românii să răspundă apelului inițiat de către PSD, apel susținut de toate partidele parlamentare, și să participe la efortul comun al clasei politice în încercarea de a scoate țara din criza.”a declarat deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa
DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.