DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN: “UNIȚI PENTRU DÂMBOVIȚA ESTE APELUL NOSTRU PENTRU SUSȚINEREA PROIECTELOR DEJA ÎNCEPUTE DE PSD DÂMBOVIȚA PENTRU OAMENII ȘI ECONOMIA ACESTUI JUDEȚ”

Prima pagină » Politica » DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN: “UNIȚI PENTRU DÂMBOVIȚA ESTE APELUL NOSTRU PENTRU SUSȚINEREA PROIECTELOR DEJA ÎNCEPUTE DE PSD DÂMBOVIȚA PENTRU OAMENII ȘI ECONOMIA ACESTUI JUDEȚ”

“Uniți pentru Dâmbovița” nu este doar un slogan care să ne strângă la un loc pe toţi cei care dorim binele județului nostru! „Uniţi pentru Dâmboviţa” este apelul nostru pentru susținerea proiectelor deja începute de #PSD #Dâmbovița pentru oamenii şi economia acestui judeţ!

Eficientizarea administraţiei dâmboviţeane, investiţiile în infrastructură, în sănătate şi în tehnologii noi sunt paşi obligatorii, pe care Dâmboviţa trebuie să-i facă. Tocmai de aceea, am hotărât ca, începând de astăzi, să merg în teritoriu, în fiecare comună, pentru a discuta cu primarii dâmbovițeni, pentru a pune la punct o strategie menită să dezvolte #Dâmbovița. Lucrurile bune se fac doar în echipă!

“Uniți pentru Dâmbovița” este și o chemare către toţi cetăţenii, pentru a întreprinde tot ceea ce este bun, util, pentru a elimina COVID-19. Depinde doar de noi să împiedicăm răspândirea acestui virus. Actualii guvernanţi ne-au lăsat singuri în lupta cu noul coronavirus.

Slaba pregătire a membrilor Cabinetului Orban şi măsurile contradictorii ale acestora ne afectează pe toţi, ne îmbolnăvesc părinţii şi bunicii, închid firmele şi bagă în şomaj mii de oameni. Şi care este răspunsul guvernanţilor? Cu ce ne sprijină pe noi, dâmboviţenii, Guvernul Orban şi PNL?

Luna trecută, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, instituţie care are cheltuieli imense pe frontul războiului împotriva COVID-19, a primit 0 lei! Primăriile dâmboviţene, toate la un loc, au primit puţin peste 2,6 milioane de lei! Sumele sunt derizoriii, mai ales că unităţile administrative-teritoriale s-au ocupat de dezinfectarea străzilor, a blocurilor – unde a fost cazul, au asigurat măşti şi mănuşi de protecţie pentru cetăţeni.

Din bugetul lor, primăriile au suportat cheltuielile cu cazarea medicilor, au asigurat hrana celor care s-au întors din străinătate şi au fost carantinaţi în hoteluri. Şi ce le-a dat Guvernul administraţiilor locale? NIMIC.

Mai grav, Primăriei #Târgovişte i-au luat guvernanţii liberali 200.000 de lei din conturi! Aşa luptă Ludovic Orban cu noul coronavirus în judeţul Dâmboviţa? Lasă administraţiile locale singure şi fără bani?

Mii de dâmboviţeni au rămas fără locuri de muncă, sute de afaceri s-au închis, iar Guvernul României, într-un mod supid, fals, se laudă cu o creştere economică mincinoasă! Unde este această creştere economică? Cine o resimte? Nu cumva această creştere economică se vede doar în conturile băncilor care percep românilor afectaţi de coronavirus dobândă la dobândă? Nu cumva această “creştere economică” are efecte pozitive doar în buzunarele prietenilor celor de la Putere, cu afaceri multiple în industria farmaceutică?

De luni de zile, PSD a solicitat plafonarea preţurilor. Ce a făcut Guvernul pentru IMM-urile dâmboviţene? Nimic!

La nivel naţional, doar 12 IMM-uri din 97.000 au primit credite garantate de stat. Adică 0,002% din total. Pe undeva pe lângă zero! Guvernul incompetent Orban şi PNL-ul au dat cea mai grea lovitură firmelor românești și capitalului autohton.

Nici firmele străine nu stau mai bine. Pentru prima dată în istorie, investițiile străine directe sunt negative! Nici reprezentanţii transnaţionalelor nu mai au încredere în economia românească.

În premieră absolută, investițiile străine directe au scăzut în primul trimestru al anului cu 551 de milioane de euro! Unde este buna guvernare pe care o tot aclamă liberalii?

Iluziile și aiurelile PNL sunt contrazise şi de trei instituții independente, care anunță, trist, prăbușirea economiei românești până la finalul anului: FMI estimează -5%, Comisia Europeană -6% , iar Consiliul Fiscal (condus chiar de un apropiat al liberalilor) estimează -9%. Este jale!

În #Dâmboviţa, sunt sute de copii care nu au cum să-şi desfăşoare cursurile on-line! Ce a întreprins Guvernul Orban pentru ei şi pentru părinţii lor? De ce premierul liberal nu a prevăzut şi gestionat cum trebuie această situaţie? Răspunsul este simplu: pentru că sunt incapabili să prevadă şi lucrurile simple. Au lansat în spaţiul public doar afirmaţii de genul: vom face, vom analiza, vom propune! Până atunci însă, românii au de suferit!

PNL, sub paravanul pandemiei, a făcut angajări şi concedieri în funcție de interesele politice. Au angajat fără concurs peste 12.000 de politruci! Fără nicio competenţă, fără niciun concurs!

Acesta este liberalismul din România! Ceea ce vedem acum sunt efectele directe ale Guvernului Orban.

Numai alături de dâmbovițeni vom reuși noi, toţi cetăţenii acestui judeţ, să reparăm răul produs în doar 7 luni de guvernare liberală!

Dacă de la București nu se ține cont de ceea ce vor oamenii, de ceea ce este nevoie, util, indispensabil, e timpul ca vocea noastră, a dâmbovițenilor, să se facă auzită! Iar acest lucru îl putem face doar împreună!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

PSD DÂMBOVIȚA: “Situația trebuie să se schimbe în Găești, iar acest lucru poate fi realizat doar cu Alexandru Iorga la conducerea primăriei orașului”

CORNELIU ȘTEFAN: “Echipa PSD de la Primăria Târgoviște, condusă de Daniel Cristian Stan, este, de departe, cea mai performantă pe care municipiul nostru a avut-o în ultimii 30 de ani”

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.