DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN LAUDĂ PROIECTELE IMPLEMENTATE ÎN COMUNA VALEA LUNGĂ DE CĂTRE PRIMARUL EMIL NEGRU

Prima pagină » Politica » DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN LAUDĂ PROIECTELE IMPLEMENTATE ÎN COMUNA VALEA LUNGĂ DE CĂTRE PRIMARUL EMIL NEGRU

“ValeaLungă este încă un exemplu că promisiunile PSD Dâmboviţa se onorează! Primarul social-democrat Emil Negru a muncit cot la cot alături de oamenii comunei pe care o conduce, iar acest lucru se vede!

S-au modernizat şi asfaltat drumuri locale, au fost construite şi amenajate poduri, monumentele din comună au fost reabilitate, la fel s-a întâmplat şi cu căminul cultural.

Reţeaua de apă potabilă din satele comunei a fost extinsă, cei mici vor avea, datorită primarului #PSD #Dâmboviţa Emil Negru, o şcoală modernă şi o bază sportivă la standardele zilelor noastre. Au fost amenajate locuri de joacă în satele: Valea Mare, Ogrea, Cricov si Mosia Mica.

Şi toate acestea nu se vor opri aici!

Alături de echipa pe care o voi avea la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, voi susţine toate proiectele viitoare ale primarului Emil Negru!”este mesajul postat pe Facebook de către deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, candidatul partitului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Partidul Național Liberal sărbătorește astăzi 148 de ani de liberalis

CONDUCEREA OFSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI, ÎN TERITORIU, CU FEMEILE SOCIAL-DEMOCRATE

Delegația Parlamentului României în Republica Chile,condusă de deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban

PSD va cere în Coaliția de guvernare suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina

“CĂȚELUȘUL CREȚ” AL POLITICII DÂMBOVIȚENE! S-A ÎNSCRIS ȚUȚUIANU ÎN PSD?

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.