DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN INTRĂ ÎN LUPTA PENTRU ȘEFIA CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Politica » DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN INTRĂ ÎN LUPTA PENTRU ȘEFIA CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

Tânărul deputat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că a fost demarată în cadrul partidului procedura de identificare a candidatului PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Este pentru prima oară în istoria PSD când se decurge la un astfel de procedeu democratic. Mai exact, candidatul va fi nominalizat abia după ce se primesc rezultatele unui sondaj și cu votul organizațiilor locale. În cursa internă au intrat deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, și Alexandru Oprea, actualul președinte al CJ. Despre acesta sunt zvonuri că, în cazul în care nu va fi nominalizat, ar urma să candideze din partea unui alt partid. Ce-i drept , șansele cela mai mari, atât în interiorul partidului, cât și fața de ceilalți candidați anunțați de alte partide, Corneliu Ștefan ale cele mai mari șanse să câștige aceste alegeri.

Iată mesajul postat de acesta pe pagina sa de facebook!

Astăzi am participat la conferința de presa organizata de #PSD #Dâmbovița unde am anunțat deciziile luate in Conferinta Extraordinara PSD Dâmbovița din data de 26.02.2020.
Cel mai important subiect dezbătut în cadrul acestei conferințe a fost lansarea în interiorul partidului a concursului pentru desemnarea celui mai bun candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Trebuie să precizez că filiala PSD Dâmbovița este singura formațiune politica care a lansat aceasta competiție, o competiție bazată pe proiecte menite să dezvolte județul nostru.
După cum s-a demonstrat în ultima perioadă, noua conducere a #PSD #Dâmbovița a deschis porțile oamenilor capabili și celor care doresc să se implice activ în viața comunităților.
Astfel, de ieri, primarul comunei Crevedia, domnul Florin Petre este membru al PSD Dâmbovița. De asemenea, domnul Florin Petre ocupă și funcția de președinte al organizației PSD #Crevedia.
Semnalul de schimbare dat de actuala conducere a PSD Dâmbovița s-a concretizat și prin numirea ca președinte interimar al #TSD #Dâmbovița a domnului Vladut Niculae.
Nu în ultimul rând, echipa de comunicare a PSD Dâmbovița a fost completată prin numirea în funcția de purtător de cuvânt al filialei județene a domnului Costin Cozma.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BOMBĂ LA MORENI! ȘASE CONSILIERI PNL, PRO ROMÂNIA ȘI PER AU TRECUT LA PSD!

CORNELIU ȘTEFAN, DECLARAȚIE CARE DĂ FIORI PNL DÂMBOVIȚA: “CEL PUȚIN UN ORAȘ ȘI CINCI COMUNE CONDUSE ÎN PREZENT DE PNL VOR AVEA PRIMARI DIN PARTEA PSD, DUPĂ ALEGERI! ”

PSD DÂMBOVIȚA: “Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic din 2020 până acum sau celor care, ocazional, apar în politică”

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.