DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

Prima pagină » Administratie » DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

Ziua Familiei a fost sărbătorită în comuna Aninoasa prin festivitatea de premiere a cuplirilor care împlinesc anul acesta 25, respectiv 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.La efenimnet au fost prezente și oficialitățile județelului, în frunte cu președintele al Consiliului Județean Dâmbovița,  Corneliu Stefan, prefectul județului Dâmbovița ,  Claudia Gilia, deputata Carmen Holban, vicepreședintele Consilului Județean Dâmbovița,  Luciana Cristea, managerul Spitalului Județean Târgoviște – Silviana Marin, inspectorul general a Inspectoratului Școlar Dâmbovița, Adriana Tudose și subprefectul Marian Tănase.

“Se spune că “Doi oameni pot face multe lucuriri împreună, dar cel mai frumos dintre toate este să împartă o viață!” Cumplurile premiate azi repreizintă dovada certă a faptului că loialitatea, înțelegerea, toleranța și respectul pot conduce o familie prin focul vieții, la bine și la greu, spre o iubire fără bătrânețe. Mulțumim pentru prezență domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Stefan, doamnei prefect a județului Dâmbovița – loc Claudia Gilia, doamnei deputat – Carmen Holban, doamnei vicepreședinte a Consilului Județean Dâmbovița – Luciana Cristea, doamnei manager al a Spitalului Județean Târgoviște – Silviana Marin, doamnei inspector General a Inspectoratului Școlar Dâmbovița – Adriana Tudose, domnului subprefect – Marian Tănase, preacucernicilor preoți din comuna noastră și preacuvioaselor maici de la Mănăstirea Viforata pentru slujba săvârșită, domnilor și doamnelor consilieri locali, colegilor din cadrul primăriei Aninoasa și tuturor celor prezenți!” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

“Astăzi, la Aninoasa, am felicitat cuplurile din comună care sărbătoresc 25 și 50 de ani de căsnicie. Au trecut prin vremuri bune și mai puțin bune, dar au rămas împreună, susținându-se reciproc.

Le urez tuturor „La Mulți Ani” și le doresc să se bucure sănătoși de familiile de care, cu drag, au avut grijă!

Sunt un exemplu pentru noi toți.” a transims Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

ȘCOALA DIN BUTIMANU VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE ȘI MODERNIZARE!

DRUMURILE AGRICOLE DIN MORTENI VOR FI ASFALTATE CU BANI EUROPENI! PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU A FĂCUT ANUNȚUL!

COMUNA ȘELARU A GĂSIT CALEA SPRE DEZVOLTARE, ÎN MANDATUL PRIMARULUI MATEI GHEORGHIȚĂ! PROIECTE DE MILIOANE DE EURO!- VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.