DE SF. ANDREI, PRIMĂRIA MOROENI VA INAUGURA CENTRUL DE ZI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE, IAR ZIUA DE 1 DECEMBRIE VA FI CINSTITĂ AȘA CUM SE CUVINE LA CĂMINUL CULTURAL

Prima pagină » Administratie » DE SF. ANDREI, PRIMĂRIA MOROENI VA INAUGURA CENTRUL DE ZI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE, IAR ZIUA DE 1 DECEMBRIE VA FI CINSTITĂ AȘA CUM SE CUVINE LA CĂMINUL CULTURAL

Eveniment important în comuna Moroeni, pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei! Edilul Mihai Laurențiu Moraru a anunțat că va inaugura un frumos obiectiv finalizat. Este vorba despre Centrul de zi pentru persoane vârstnice, proiect finanțat prin PNDR, din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, Grupul de acțiune locală “Bucegi-Leaota”.

Evenimentul va începe la orele 13:00, pe strada Pieței, comuna Moroeni. La evenimentul deosebit sunt așteptați și oaspeți de seamă din administrația județeană.

Și ziua de 1 Decembrie, Ziuna Națională a României, va fi cinstită așa cum se cuvine și în acest an, la Moroeni. La orele 12:00 vor fi depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor și va fi oficiată o slujbă de pomenire, iar apoi manifestărle vor continua la Căminul cultural.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.