DE NEIMAGINAT! PUS DIN NOU ÎN LIBERTATE, FOSTUL JANDARM DIN GURA FOII A TRECUT IAR LA AMENINȚĂRI LA ADRESA PRIMARULUI

Prima pagină » Actualitate » DE NEIMAGINAT! PUS DIN NOU ÎN LIBERTATE, FOSTUL JANDARM DIN GURA FOII A TRECUT IAR LA AMENINȚĂRI LA ADRESA PRIMARULUI

“Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au fost sesizați, prin plângere, de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Catanele, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat de o persoană de sex masculin.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, iar în urma activităților de cercetare penală, desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, polițiștii au stabilit că, la data de 19 aprilie a.c., persoana reclamată,  un bărbat de 37 de ani, ar fi amenințat victima  cu acte de violență pe motiv că aceasta ar fi depus o plângere împotriva sa.

Cel în cauză a fost reținut la data de 20 aprilie a.c., pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, faptă prevăzută de art. 274 din Codul Penal.

Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri prevenăn mod continuu pe edilul tive.” Transmite IPJ Dâmbovița

În fapt, este vorba despre bărbatul din Gura Foii, fost jandarm, care l-a amenințat în mod continuu pe edilul din Gura Foii. Mai mult decât atât, individul, aflat atunci în arest la domiciliu, a părărist locuința sa și a mers la domiciliul primarului Radu Georgescu ca să se răzbune. După aceasta faptă, a primit din nou arest preventiv, însă acum magistrații l-au lăsat în libertate. Iată că individul continuă amenițările la adresa edilului. Rămâăne de văzut acum dacă magistrații vor conștientiza gravitatea faptelor sale și faptul că acest individ, după comportamentul său, prezintă totuși un pericol public.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.