DĂRMĂNEȘTI! SE EXTINDE REȚEAUA DE CANALIZARE ȘI ÎN ZONA DE NORD A COMUNEI. PRIMARUL A SEMNAT ASTĂZI CONTRACTUL DE FINANȚARE

Prima pagină » Actualitate » DĂRMĂNEȘTI! SE EXTINDE REȚEAUA DE CANALIZARE ȘI ÎN ZONA DE NORD A COMUNEI. PRIMARUL A SEMNAT ASTĂZI CONTRACTUL DE FINANȚARE

Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești, a venit cu o nouă veste bună pentru locuitorii comunei. Astăzi a semnat un nou proiect important pentru dezvoltarea comunei Dărmănești. Este vorba despre extinderea rețelei de canalizare în zona de nord a comunei și în zonele din sud unde nu a fost introdusă rețea de canalizare prin proiectul vechi. Investiția este de 24.905.744 lei, bani prin programul național Anghel Saligny.

“Extindere rețea de canalizare pe zona de nord din Dărmănești “

24.905.744 lei se vor regăsi în comuna Dărmănești, prin programul Anghel Saligny, în perioada următoare!

12.500 m de rețea de canalizare se vor realiza pe toată partea de nord a comunei dar și pe străzile de pe partea de sud ce nu au fost cuprinse în vechiul proiect.” a anunțat Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.