DĂRMĂNEȘTI! SE EXTINDE REȚEAUA DE CANALIZARE ȘI ÎN ZONA DE NORD A COMUNEI. PRIMARUL A SEMNAT ASTĂZI CONTRACTUL DE FINANȚARE

Prima pagină » Actualitate » DĂRMĂNEȘTI! SE EXTINDE REȚEAUA DE CANALIZARE ȘI ÎN ZONA DE NORD A COMUNEI. PRIMARUL A SEMNAT ASTĂZI CONTRACTUL DE FINANȚARE

Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești, a venit cu o nouă veste bună pentru locuitorii comunei. Astăzi a semnat un nou proiect important pentru dezvoltarea comunei Dărmănești. Este vorba despre extinderea rețelei de canalizare în zona de nord a comunei și în zonele din sud unde nu a fost introdusă rețea de canalizare prin proiectul vechi. Investiția este de 24.905.744 lei, bani prin programul național Anghel Saligny.

“Extindere rețea de canalizare pe zona de nord din Dărmănești “

24.905.744 lei se vor regăsi în comuna Dărmănești, prin programul Anghel Saligny, în perioada următoare!

12.500 m de rețea de canalizare se vor realiza pe toată partea de nord a comunei dar și pe străzile de pe partea de sud ce nu au fost cuprinse în vechiul proiect.” a anunțat Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.