DĂRMĂNEȘTI, PRIMA COMUNĂ DIN JUDEȚ, ÎN CARE LOCUITORII VOR BENEFICIA DE INTERNET GRATUIT ÎN TOATE SPAȚIILE PUBLICE

Prima pagină » Administratie » DĂRMĂNEȘTI, PRIMA COMUNĂ DIN JUDEȚ, ÎN CARE LOCUITORII VOR BENEFICIA DE INTERNET GRATUIT ÎN TOATE SPAȚIILE PUBLICE

Primarul din comuna Dărmănești continuă seria investițiilor importante în comună. Dărmănești este comună din județul Dâmbovița care va beneficia de rețea de internet gratuit  în toate spațiile publice din localitate. Investițiaeste relaizată î n mare parte cu bani europeni. Rețeaua de internet de mare viteză va funcționa în spațiile publice din Dărmănești, dar și în cele din Mărginenii de Sus ( Olari). Lista cu punctele unde vor fi amplasate rețelele o să fie făcută publică după un studiu realizat cu societatea care va implementa acest proiect deosebit de important.

“O nouă finanțare europeană importantă câștigată pentru comuna noastră.
Prin această finanțare locuitorii Comunei Dărmănești vor beneficia de acces la internet GRATUIT în spațiile publice.” a anunțat Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

ȘCOALA DIN BUTIMANU VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE ȘI MODERNIZARE!

DRUMURILE AGRICOLE DIN MORTENI VOR FI ASFALTATE CU BANI EUROPENI! PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU A FĂCUT ANUNȚUL!

COMUNA ȘELARU A GĂSIT CALEA SPRE DEZVOLTARE, ÎN MANDATUL PRIMARULUI MATEI GHEORGHIȚĂ! PROIECTE DE MILIOANE DE EURO!- VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.