DĂRMĂNEȘTI, COMUNA CU UNUL DINTRE CELE MAI PERFORMANTE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Prima pagină » Administratie » DĂRMĂNEȘTI, COMUNA CU UNUL DINTRE CELE MAI PERFORMANTE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Comuna Dărmănești face un nou pas important în dezvoltare, în domeniul securității și al siguranței cetățeanului. Primarul Valentin Mihalache a anunțat că a finalizat un proiect important pe care l-a avut pe agenda sa, și anume sistemul de supraveghere video.

“O nouă promisiune făcută în campania electorală din 2016 se transformă în realitate. Urmează alte proiecte să le începem și altele să le finalizăm.”a scris pe Facebook,Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești, făcând referire la sitemul de supraveghere video.

Au fost montate camere de supraveghere performante în aproape toate intersecțiile și zonele importante din satele Dărmănești și Mărginenii de Sus. Toate filmările se stochează pe un DVR, iar imaginile pot fi urmărite pe monitoare speciale care sunt montate în sediul primăriei. S-a dovedit că astfel de sisteme de supraveghere sunt benefice pentru orice localitate, pentru siguranța oamenilor, identificarea unor indivizi care comit infracțiuni pe teritoriul comunei și în multe alte cazuri. Un caz relevant, este cel din comuna dâmbovițeană Gura Șuții, unde o fetiță a fost răpită de un pedofil oladez și ucisă. Autorul a putut fi identificat în scurt timp, numai datorită sistemului de supravegehre video din comună.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.