DĂRMĂNEȘTI, COMUNA CU UNUL DINTRE CELE MAI PERFORMANTE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Prima pagină » Administratie » DĂRMĂNEȘTI, COMUNA CU UNUL DINTRE CELE MAI PERFORMANTE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Comuna Dărmănești face un nou pas important în dezvoltare, în domeniul securității și al siguranței cetățeanului. Primarul Valentin Mihalache a anunțat că a finalizat un proiect important pe care l-a avut pe agenda sa, și anume sistemul de supraveghere video.

“O nouă promisiune făcută în campania electorală din 2016 se transformă în realitate. Urmează alte proiecte să le începem și altele să le finalizăm.”a scris pe Facebook,Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești, făcând referire la sitemul de supraveghere video.

Au fost montate camere de supraveghere performante în aproape toate intersecțiile și zonele importante din satele Dărmănești și Mărginenii de Sus. Toate filmările se stochează pe un DVR, iar imaginile pot fi urmărite pe monitoare speciale care sunt montate în sediul primăriei. S-a dovedit că astfel de sisteme de supraveghere sunt benefice pentru orice localitate, pentru siguranța oamenilor, identificarea unor indivizi care comit infracțiuni pe teritoriul comunei și în multe alte cazuri. Un caz relevant, este cel din comuna dâmbovițeană Gura Șuții, unde o fetiță a fost răpită de un pedofil oladez și ucisă. Autorul a putut fi identificat în scurt timp, numai datorită sistemului de supravegehre video din comună.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.