DĂRMĂNEȘTI: AU FOST FINALIZATE PROBELE LA STAȚIA DE EPURARE DE LA MĂRGINENII DE SUS

Prima pagină » Administratie » DĂRMĂNEȘTI: AU FOST FINALIZATE PROBELE LA STAȚIA DE EPURARE DE LA MĂRGINENII DE SUS

Vești bune pentru localnicii din Dărmănești, depsre proiectele care se implementează în comună! Primarul Valentin Mihalache anunță că primele probe au fost efectuate cu succes la stația de epurare de la Mărginenii de Sus. Urmează recepția întregului proiect și delegarea de gestiune.

În luna mai 2022, Valentin Mihalache, primarul comunei anunța că a fost semnat contractul de execuție pentru finalizarea lucrărilor la proiectul de “Rețele de canalizare, stație de epurare și racorduri de canalizare menajeră în satul Mărginenii de Sus”. La jumătatea lunii mai a fost semnat și procesul verbal de predare-primire a amplasamentului și au debutat lucrările. În august 2022, primele elemente erau amplasate pe poziții, racordate și puse în funcțiune.

Proiectul are o valoare de 1.548.606,54 lei fără TVA, iar sursa de finanțare este PNDL.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.