DANIEL NICA, PRIMARUL DIN DOBRA, MESAJ DUPĂ INCIDENTUL DE SEARA TRECUTĂ, CÂND A FOST AGRESAT DE UN LOALNIC ACUZAT CĂ AR FI ARUNCAT DEȘEURI PE CÂMP: “Nu voi da niciun pas înapoi! Vă invit pe fiecare să îmi fiți alături și să ne anunțați imediat ce vedeți astfel de persoane care merg să arunce gunoiul în locuri neamenajate”

Prima pagină » Actualitate » DANIEL NICA, PRIMARUL DIN DOBRA, MESAJ DUPĂ INCIDENTUL DE SEARA TRECUTĂ, CÂND A FOST AGRESAT DE UN LOALNIC ACUZAT CĂ AR FI ARUNCAT DEȘEURI PE CÂMP: “Nu voi da niciun pas înapoi! Vă invit pe fiecare să îmi fiți alături și să ne anunțați imediat ce vedeți astfel de persoane care merg să arunce gunoiul în locuri neamenajate”

“Dragi cetățeni,

N-aș fi dorit să am ocazia să vorbesc vreodată despre ce s-a întâmplat seara trecută! Este un eveniment regretabil și n-aș fi crezut că așa ceva se poate întâmpla. După cum știți, am făcut nenumărate apeluri la respectarea curățeniei în comuna noastră. Este regretabil că încă mai sunt localnici care aruncă gunoaie și deșeuri pe unde apucă. Asta o să ne coste scump pe noi, pe toți! Nu vă ascund că zilele trecute am avut în comună un control de la Garda de Mediu. Comisarii au dispus să curățăm zonele unde sunt acum gunoaie aruncate la voia întâmplării. Nu o putem face decât cu firme specializate, iar asta însemană costuri din bugetul local, adică din banii noștri. Și nu vă ascund, că aceste costuri nu sunt unele mici! Aș fi preferat cu acești bani, pe care îi cheltuim doar din cauza unor iresponsabili, să demarăm proiecte noi, să investim în infrastructură, în sistemul educațional, în comuna noastră! Din păcate, nu o putem face, pentru că se irosesc din cauza acestor oameni care nu înțeleg că gunoiul nu se aruncă pe unde vrea fiecare. Revenind la evenimentul neplăcut de seara trecută, țin să vă asigur că nu voi da nici un pas înapoi și voi continua să identific toate persoanele care nu înțeleg că satul trebuie păstrat curat. Voi apela la autoritățile competente în fiecare caz! Vă invit pe fiecare să îmi fiți alături și să ne anunțați imediat ce vedeți astfel de persoane care merg să arunce gunoiul în locuri neamenajate!

Vă mulțumesc!” este mesajul primarului Daniel Nica, postat pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.