CRUCEA ROȘIE A TRIMIS AJUTOARE ÎN LOCALITATEA CARANTINATĂ DOBRA

Prima pagină » Administratie » CRUCEA ROȘIE A TRIMIS AJUTOARE ÎN LOCALITATEA CARANTINATĂ DOBRA

Zeci de pachete cu alimente au ajuns la familiile cu nevoi din localitatea Dobra, localitate aflată în carantină din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Alimentele au fost oferite de către Crucea Roșie, filiala Dâmbovița, și au fost distribuite de către angajații primăriei, însoțiți de Daniel Nica, primarul ales al comunei Dobra, alături de alți voluntari. Au primit ajutoare familiile cu nevoi speciale și mai multe persoane vârstnice singure. Pe toate perioada carantinării localității, Daniel Nica , edilul ales al comunei, a făcut apel către toți localnicii care au probleme și nu se pot gospădări. să fie anunțat ca să poată interveni. Mai mult decât atât, edilul a constituit echipe de voluntari care s-au ocupat cu aprovizionarea bătrânilor singuri. 

“Mulțumesc, în numele tuturor locuitorilor comunei noastre, celor de la Crucea Roșie, filiala Dâmbovița, pentru că au sărit în ajutorul celor nevoiași și au trimis aceste pachete cu alimente celor care într-adevăr au nevoie de ele, într-un moment atât de dificil. ” transmite Daniel Nica, primarul ales al comunei Dobra.

Satul Dobra se află în carantină până pe 24 octombrie, însă, din fericire, numărul celor care se îmbolnăvesc de coronavirus este în scădere în Dobra, conform statisticilor autorităților.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.