CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

Prima pagină » Administratie » CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

“În urmă cu 3 ani, pe 27 septembrie, primeam votul dumneavoastră pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgoviște. Era, pe de o parte, confirmarea încrederii că suntem pe traiectoria corectă și, totodată, încărcarea unei responsabilități și mai mari, aceea de a nu dezamăgi.

Am crezut, de la început, într-un proiect major de dezvoltare a Cetății de Scaun și de transformare într-un centru urban atractiv, ofertant, care să fie dat exemplu la nivel național. Am crezut și ați crezut împreună cu mine. În multe privințe, am reușit; în altele, suntem pe drumul bun. Mă cunoașteți, deja; nu uit nimic, nimic din ce-am promis!

Acest mesaj este pentru dumneavoastră să vă mulțumesc pentru că mi-ați dat încredere și, o dată cu asta, energia de a mișca lucrurile. Târgoviștea noastră se transformă în fiecare zi. Târgoviștea noastră este acasă.” a transmis Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.