CRIMĂ LA MORENI! TOTUL A PORNIT DE LA O CEARTĂ BANALĂ

Prima pagină » Eveniment » CRIMĂ LA MORENI! TOTUL A PORNIT DE LA O CEARTĂ BANALĂ

La data de 09.02.2020, in jurul orei 03.00, politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, pe raza municipiului, au observat un conflict intre mai multe persoane, intervenind pentru aplanarea acestuia.

Din primele cercetari se pare ca, pe fondul unui conflict spontan, un barbat de 19 ani, din Gura Ocniței, ar fi fost agresat fizic, cu un corp contondent, de un al barbat de 28 de ani, din Valea  Lungă

Persoana vatamata a fost transportata la spital, unde a decedat.

Banuitul se afla in custodia politistilor, la sediul Politiei Municipiului Moreni.

Cercetarile au fost preluate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale din cadrul IPJ Dambovita, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Un bărbat de 29 de ani, din Gura Ocniței, a murit aseară, după ce a fost lovit în cap cu o bâtă de către un tănăr de 27 de ani din Valea Lungă. Cei doi s-au întâlnit pe o stradă din Moreni, în jurul orei 3, și s-au luat la ceartă. Apoi, agresorul l-a locit în cap cu o bătă pe bărbatul de 29 de ani. Acesta a decedat la spital. Iată ce spune Poliția!

 

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

Festivalul Artelor Spectacolului, Târgoviște, Ediția XII: Prezența Și Energia Fiecăruia Au Făcut Posibil Babel-Ul

Ritmuri internaționale la Festivalul Babel XII.

Festivalul Artelor Spectacolului- Babel XII. Schimbări. Lumi care se nasc, lumi care pier

Începe magia BABEL la Târgoviște! De astăzi, 10 iunie, și până pe 16 iunie vor avea loc zeci de reprezentații cu artiști din 30 de țări

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.